top of page

Hotel ZUID
absolute gastvrij.

oprechte gastvrijheid


De warme gastvrijheid van Hotel ZUID heeft ongetwijfeld met de Zuiderse roots van Lidia & Noureddin te maken. Daarnaast leeft de stad Genk ook op diverse kleuren en geuren, ieder met zijn eigen passie. Ook in Hotel ZUID drink je Italiaanse espresso, deel je ’s avonds Zuiderse gerechten met elkaar, luister je naar zwoele Bossa Nova en plof je neer in het gezellig interieur met Marokkaanse accenten.

De 30 kamers van Hotel ZUID zijn gezellig ingericht, voorzien van een comfortabele badkamer met walk in douche, een safe, een TV en koffiefaciliteiten.

’s Morgens word je verwend met een uitgebreid ontbijt met lokale ingrediënten en ben je meteen klaar om het mooie Limburg te verkennen! Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt om de hoek. Je kan er eindeloos fietsen of wandelen... of ben je eerder fan van een duik in het diepe steenkoolverleden van C-mine? Hoe dan ook, in Genk kan je de wereld ontdekken. We beloven je een unieke mix van natuur, cultuur, gastronomie en actie... hou je klaar, want Genk raakt je diep!

Restaurant ZUID

Restaurant ZUID

Bij Restaurant ZUID ontdek je het pure ‘Zuiderse genot’. We verwennen je met dagverse producten, zuiderse kruiden, zuiderse geuren .. denk aan rozemarijn, tijm, goudgele olijfolie… simpel, puur & Zuiders. Meer moet dat niet zijn. Buon appetito!

Ontbijt

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet met ovenverse broodjes, vers fruit, gezonde granen, vers geperst sinaasappelsap, pannenkoekjes en andere lekkernijen staat voor jou klaar.

Zakelijk

Zakelijk

Vergaderen doe je bij Hotel ZUID ondergedompeld in een atmosfeer van relaxerend groen. Dit gastvrije Genkse hotel is rustig gelegen, maar toch makkelijk bereikbaar en biedt een grote gratis privéparking. De flexibiliteit van het team garandeert dat jouw meeting succesvol verloopt van a tot z.

Omgeving

Omgeving

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We helpen je graag om onze groene en gastvrije stad te ontdekken met een aantal toffe bezienswaardigheden.

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Zuiderse aanbiedingen voor een meerdaags verblijf in eigen land. Genk raakt je diep en je komt tijd tekort om deze groene en gastvrije stad te ontdekken. Hotel Zuid is gelegen aan de rand Genk, direct aan het Nationaal Park Hoge Kempen. We hebben diverse aanbiedingen en arrangementen samengesteld om in alle gemak de veelzijdigheid van Genk te beleven.

Kamers

Kamers

De 30 kamers van Hotel ZUID zijn gezellig ingericht, voorzien van een comfortabele badkamer met walk-in douche, een TV en koffiefaciliteiten.

bottom of page